RSS

Miso Corbasi – Gulnara Karasawa Japonya

07 Eki

Merhaba

Bu tarif Yemekbiz gurubunun uzaklardaki dostu olan Gulnara’dan geldi bizlere,
sizlerle paylasmak istedik.

Malzeme(2kisilik):
1 corba kasigi miso (resime bakiniz )

1 cay kasigi dashi (kurutulmus balik tozu,tuz yerine kullanilir,resime bakiniz)-

1 patates-
1 sogan-
100 gram tofu-
mantar (istege gore)

Hazirlanisi:
patatesi ince yuvarlak/yari yuvarlak sekilde ve sogani uzunca keserek hasliyoruz yuksek ateste,dashi ve tofuyu kare seklinde keserek ekliyoruz,
son olarak kisik ateste misoyu corba suyu
icinde eriterek ilave ediyoruz,

misoyu eklenince corbayi kaynatmamak tercih edilir.Afiyet olsun!

Gulnara Karasawa

Japonya

Reklamlar
 
2 Yorum

Yazan: Ekim 7, 2005 in Genel

 

2 responses to “Miso Corbasi – Gulnara Karasawa Japonya

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: