RSS

Fırında Kabak

28 Ara

1 adet kabak
1 parça light beyaz peynir
Dereotu,karabiber,pulbiber

Önce kabak haşlanır.Haşlandıktan sonra uzunlamasına ortadan ikiye bölüp içi kaşık yardımıyla çıkarılır.Çıkarılan iç,ufalanmış beyaz peynir,bol dereotu,karabiber ve pulbiber iyice karıştırılır,kayık şeklini almış kabakların içine doldurulur.180 derecede, peynirler eriyene kadar fırınlanır.
Afiyetle yenir🙂

 
1 Yorum

Yazan: Aralık 28, 2005 in Genel

 

One response to “Fırında Kabak

  1. aynur

    Aralık 30, 2005 at 1:51 pm

    ben sebzeli haslamayip suyunu suzmeyi sevmiyorum bu tarifi once az su ile tencerede pisirsem sonra peyniri eklesem nasil olur acaba.

     

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: